Home
Systeembeheer
Consultancy
Connectivity
Training
Development
Contact

Klanten

Inloggen
Webmail

Resources

Sans artikelen
Security artikelen

Software

Linux
Windows

Systeembeheer

Niets gaat zo snel als de vernieuwingen en de veranderingen binnen de automatisering. Met de netwerkspecialisten van Boware IT Services haal je een belangrijk stuk automatiserings-kennis in huis! Kennis waar je als ondernemer bijna niet van op de hoogte kunt en wilt blijven.

Boware IT Services heeft al jarenlang ervaring met o.a. Small Business, Windows NT en Linux netwerken en uitgebreide kennis van de meestvoorkomende gebruikersprogrammatuur, e-mail, Internet, etc. Een specialisatie is het leveren van remote access infrastructuren. Van inbelmogelijkheden voor de thuisgebruiker, tot complete netwerkverbindingen tussen meerdere kantoren, zoals gedeelde mailservers.

Wanneer Boware IT Services op regelmatige basis uw computernetwerk onderhoudt, bent u verzekerd van een gecontroleerd systeem, waarbij alle servermeldingen en backupprocedures constant worden bewaakt. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan kan er adequaat gereageerd worden.

We beschikken over een professionele testruimte met apparatuur waarin proefopstellingen kunnen worden opgebouwd als voorbereiding op een project of ter ondersteuning bij het oplossen van problemen. Ook is het mogelijk om een support overeenkomst af te sluiten. Als u een call aanmeldt, krijgt u vaak direct, maar uiterlijk binnen een afgesproken responsetijd, een gekwalificeerde netwerkspecialist aan de telefoon. Als uw call niet telefonisch kan worden opgelost, kan een netwerk specialist u online of op locatie ondersteunen, binnen afgesproken responsetijden. Een andere mogelijkheid is het remote beheer van uw server; vanaf het kantoor van Boware IT Services kan uw systeem worden overgenomen. Er zijn minder bezoeken op lokatie nodig, en ook kan binnen een kortere tijd worden gereageerd.

+ Windows 10 bewaart encryptiesleutel in de cloud
+ Franse diplomaat aangevallen via Word-document
+ Lenovo’s ThinkPad 13 lets you choose between Windows 10 or Chrome OS
+ Politie: ict-bezuinigingen belemmeren online opsporing
+ 10% internetgebruikers werkt nog steeds met Windows XP
+ John McAfee wil sleutels en wachtwoorden vervangen
+ Windows Vista stuurt persoonlijke gegevens naar Microsoft+ Anti-IS-groep claimt DDoS-aanval op BBC
+ Facebook-ceo Mark Zuckerberg wil eigen 'virtuele butler' maken
+ Autobedrijven verkopen meer tweedehands auto's
+ Kabinet gaat versleuteling data niet beperken
+ Chinese zorgen zetten beurzen op verlies
+ Samsung waarschuwt voor moeilijk jaar
+ Politie lekt 6600 documenten via P2P-netwerk+ Voorkom Windows10
+ Teamviewer
+ Office 2007 converters
+ PDF printer